Muizengif kopen


Muizengif is waarschijnlijk de meest effectieve manier om muizen te bestrijden. Dit komt doordat muizengif eenvoudig op de plekken kan worden aangebracht waar de muizen zich het meest ophouden. Vaak zijn dat kleine doorgangen en openingen niet groter dan een halve centimeter. Op deze plekken is het plaatsen van een muizenval vaak niet mogelijk. Het gebruik van muizengif is in dat geval de enige optie.

Muizengif kopen doe je niet zomaar. Je zal bij het kopen van muizengif met een aantal zaken rekening moeten houden. Standaard muizengif wat je bij de drogist kan kopen werkt namelijk niet heel erg goed meer. Veel muizen zijn hiervoor immuun geworden of ze weigeren het simpelweg te eten. Ga je muizengif kopen ga dan voor het serieuzere werk zoals bijvoorbeeld Sorkil-G. Sorkil-G is gebaseerd op een graankorrel. Hier zijn muizen van nature dol op en ze zullen zich dan ook enorm aangetrokken voelen tot de korrels. Wij adviseren om gebruik te maken van deze graankorrels in combinatie met doosjes indien je kinderen of huisdieren hebt. Plaats de korrels op een strategische plek in huis waar de muizen zich veelvuldig laten zien.

Wanneer je muizengif gaat kopen moet je niet het eerste de beste product in je winkelmandje leggen. Vaak werken deze relatief eenvoudige producten niet zo goed meer als vroeger. Muizen zijn immuun geworden of weten dat ze het links moeten laten liggen. Koop daarom een product als Sorkil-G. Dit product wordt ook in het bedrijfsleven en door professionele verdelgers gebruikt.

Heb je last van een ware muizenplaag dan is Sorkil-G ook in een grootverbruik verpakking van 5 kg becshikbaar. Om te bestellen klik hier.

Muizenlijm, een goed alternatief


Wanneer de muizen in een zeldzaam geval toch de graankorrels negeren, is er nog een ander wapen dat je kan inzetten. Namelijk de muizenlijm. Muizenlijm breng je aan op een stukje karton of hout dat je vervolgens in de looproute van de muis plaatst. Wanneer de muis op de lijm gaat staan plakt deze er aan vast en is gevangen. Muizenlijm is een goed alternatief voor muizengif. Je kan het namelijk veilig gebruiken en er is geen kans dat bijvoorbeeld een huisdier het per ongeluk op eet. Muizenlijm is geurloos en niet giftig.

Wanneer je weet door welke opening de muis je voorraadkast binnen komt kan je heel eenvoudig een stukje karton met daarop de lijm voor de opening plaatsen. Gegarandeerd dat de muis binnen een afzienbare tijd op de lijmval is gaat staan!

Helaas kan je muizenlijm nog niet overal kopen. Het is dan ook nog een relatief onbekend product. Omdat wij denken dat muizenlijm een goed product is en zeker een waardig alternatief is voor muizengif, kunt u hier muizenlijm kopen.

Muizengif

Disclaimer:


De informatie die op deze site wordt gepubliceerd, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en behandeld.

www.muizengif.net kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker
Het logo van www.muizengif.net
Muizengif, effectief muizen bestrijden is nog steeds mogelijk!

Storm BB Muizengif Voordeelverpakking


Normale winkelprijs: 55,52
Onze prijs: 39,99
Direct uit voorraad leverbaar!

Prijs: 16,99
Direct uit voorraad leverbaar!
200 gram
Storm BB, professioneel muizengif
Storm BB is een kant en klaar product tegen muizen en ratten binnen.  Het is voorzien van lokaas waardoor de muizen en ratten al snel op het product afkomen.

Storm BB staat garant voor een snelle oplossing van uw ongedierte probleem.